Právě vysíláme

Megan Fox a Machine Gun Kelly se zasnoubili. Závazek potvrdili vlastní krví

13. ledna 2022 13:10
Megan Fox a Machine Gun Kelly se zasnoubili. Závazek potvrdili vlastní krví

Po roce a půl randění jsou Machine Gun Kelly a Megan Fox oficiálně zasnoubení. Vztah stvrdili kontroverzním rituálem.

Na svých sociálních sítích sdílela kráska z Transformers krátké video, na němž je vidět, jak před ní rapper poklekl a požádal ji o ruku. K videu přidala dojemný popisek: „V červenci 2020 jsme seděli pod tímto fíkovníkem a požádali o kouzlo. O rok a půl později a poté, co jsme společně prošli peklem, smáli se víc, než je možné si představit, se mě zeptal, jestli si ho vezmu. A stejně jako ve všech předchozích i příštích životech jsem řekla ano. A pak jsme se napili krve toho druhého,“ popsala herečka video, na kterém je zaznamenána žádost.

Zda si opravdu připili krví na videu nejde vidět, ale mezi slavnými osobnostmi to není nic neobvyklého, ampulky s krví si kdysi během svatby vyměnili Angelina Jolie a Billy Bob Thornton.

Rapper se pochlubil na instagramu videm, ve kterém odhalil velký prsten se smaragdem a diamantem. „Ano, v tomhle i jakémkoliv dalším životě. Dvě půlky jedné duše zformované do tvaru srdce, které představuje naši lásku. Vím, že jeden kámen je tradiční, ale rozhodl jsem se, že budou dva: smaragd (Megan rodný kámen) a diamant (Rappera rodný kámen),“ popsal Machine Gun Kelly luxusní prsten a přidal také datum 11. ledna.

KellyThe Drew Barrymore Show prozradil, že byl do Fox zakoukaný ještě předtím než ji poznal. Byla „jediným důvodem“, proč vzal roli ve filmu Půlnoc v Switchgrassu. Nyní už plánují společnou budoucnost jako manželský pár.

Články, které by tě mohly zajímat