Právě vysíláme

Megan Fox šokovala svým vzhledem. Podívejte se, jak se herečka proměnila

23. května 2022 11:10
Megan Fox šokovala svým vzhledem. Podívejte se, jak se herečka proměnila

Megan Fox se v průběhu let proměnila k nepoznání. Atraktivní herečka, která byla vždy označována za jednu z nejkrásnějších žen planety, ovšem plastiky zásadně popírá. Podívejte se na její proměnu do galerie. Věříte, že se jedná o přirozenou krásu?

Rodačka z Tennessee, která nedávno oslavila šestatřicáté narozeniny, byla vždy velmi krásná žena a po právu byla označována za jednu z nejvíc sexy hereček Hollywoodu. Filmy začala točit jako velmi mladá, ale skutečným průlomem v její kariéře se stali až Transformers.

Brunetka s kočičíma očima a plnými rty za poslední roky razantně měnila image. Vyzkoušela všechno: od blond vlasů až po ofiny, jakékoliv umělé zásahy do svého těla ovšem vehementně popírá.

Hollywoodští plastičtí chirurgové ovšem tvrdí něco jiného, herečka je prý milovnicí estetických zákroků. Podle nich má zvětšená nejen prsa, ale také rty, několikrát operovaný nos, lícní implantáty a pravidelně si nechává aplikovat botox. Právě ten způsobuje, že Meganina tvář začíná připomínat nehybnou masku – sice krásnou, ale pořád jenom masku. Co myslíte? Podívejte se do galerie.

Články, které by tě mohly zajímat