Právě vysíláme

Mel Gibson je v Praze, užívá si krás českého hlavního města

26. května 2022 13:10
Mel Gibson je v Praze, užívá si krás českého hlavního města

Mel Gibson je již několik dní v Praze. V centru českého hlavního města byl spatřen hned několikrát, s topmodelkou Pavlínou Němcovou pak dokonce vyrazil na výlet na lodi po Vltavě. A zašel si také na jídlo do vyhlášených restaurací.

Mel Gibson vyrazil do Prahy poté, co v Budapešti dokončil natáčení krimi minisérie The Continental. Zatímco za pár dní odletí pracovně do Skotska, užívá si krás evropských měst. Nejdříve se podíval do Vídně, kde se zúčastnil například koncertu Vídeňského orchestru, aktuálně pak pobývá v Praze.

V českém hlavním městě navštívil již několik historických památek včetně Karlova mostu a Staroměstského náměstí. S Pavlínou Němcovou se plavil na lodi a vyzkoušel také vyhlášené restaurace, konkrétně U Matěje Jana Punčocháře a italskou La Finestra in Cucina na Starém Městě.

Pro Gibsona nejde o první návštěvu Česka. V roce 2014 se účastnil Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde převzal Křišťálový glóbus za Mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Články, které by tě mohly zajímat