Právě vysíláme

Miley Cyrus napsala dojemný dopis Hannah Montaně, která slaví 15 let. Jak dnes vypadají herci?

24. března 2021 18:50
Miley Cyrus napsala dojemný dopis Hannah Montaně, která slaví 15 let. Jak dnes vypadají herci?

První díl seriálu Hannah Montana měl premiéru přesně před patnácti lety. 24. března 2006 se z Miley Cyrus stala na několik let blonďatá popová rockstar, kterou tehdy obdivovaly všechny malé holky. Jak dnes vypadají herci ze seriálu?

Ačkoliv dělala Miley Cyrus před lety všechno proto, aby v ní už lidé neviděli Hannah Montanu, blonďatá zpěvačka jí přirostla navždy k srdci. Na svém Twitteru dnes zavzpomínala na dobu natáčení. „Ahoj Hannah, je to už nějaká chvíle. Abych byla přesná, 15 let. Tehdy jsem nevěděla, že budeš žít navždy. Nejen ve mně, ale i v milionech dalších lidí po celém světě. I když Tě všichni považují za pouhé ‚alter ego‘, ve skutečnosti se mi několikrát v mém životě stalo, že jsi byla víc mnou, než jsem dávala najevo,“ přiznala Cyrus.

„Prošly jsme si spolu mnoha věcmi, kámoško. Sdílely jsme spolu svá poprvé, ale také konce. Vrcholy a pády. Slzy i smích,“ dodala zpěvačka, která během natáčení získala spoustu přátel, které dnes pokládá za svou druhou rodinu.

A jak dodala, neuplyne den, aby si nevzpomněla na své začátky, „na budovu v BurbankuKalifornii a místnost plnou lidí, která naplnila můj osud. Dali mi Tě. Ten nejlepší dárek, který může holka chtít. Miluji Tě, Hannah Montano. Navždy, Tvá Miley,“ zakončila dojemný dopis zpěvačka.

A jak dnes herci vlastně vypadají? Podívejte se do galerie!

Zdroj: Twitter, Instagram, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat