Právě vysíláme

Miley Cyrus vtipně reaguje na parodii Hannah Montany od rappera Lil Nas X na TikToku

3. března 2021 8:10
Miley Cyrus vtipně reaguje na parodii Hannah Montany od rappera Lil Nas X na TikToku

Miley Cyrus reagovala na nedávnou parodii na Hannah Montanu, kterou sdílel rapper Lil Nas X na TikToku. Podívejte se na vtipná videa níže.

Rapper Lil Nas X zveřejnil video na sociální síti TikTok, ve kterém parodoval konec pilotní epizody Miley teenagerského sitcomu Hannah Montana, který byl vysílán na Disney Channel v letech 2006 až 2011.

Ve videu s rapperovým soundtrackem Call Me By Your Name vidíme, jak si gruzínský umělec odstraňuje blonďatou paruku, aby dramaticky odhalil svou druhou identitu své kamarádce Lily. Parodie obsahovala text: „Každá epizoda Hannah Montany.“  Rapper si utahoval z faktu, že Miley alias Hannah dramaticky odhalovala svou identitu téměř v každé epizodě.

„Doufám, že mě kvůli tomu Miley nebude blokovat,“ uvedl rapper klip, který zaznamenal 3,9 milionu lajků a byl na TikToku sdílen více než 51 000krát.

 

V reakci na to americká zpěvačka Miley Cyrus sdílela video na své oficiální stránce TikTok. Popová hvězda naopak parodovala svou kamarádku Lilly, oblékla si fialovou paruku a růžovou čepičku, které byly pro postavu Lilly typické. „Znovu?! Celé odhalení Hannah ztrácí šokovou hodnotu,“ řekla Cyrus„Děláš to každý zas**ný týden, Miley!“ dodala.

 

Zdroj: TikTok, People

Články, které by tě mohly zajímat