Právě vysíláme

„Milostná scéna s Vojtou Dykem byla utrpením, jako muž mě nebaví,“ přiznala hvězda Slunečné Denisa Nesvačilová

19. března 2021 11:10
„Milostná scéna s Vojtou Dykem byla utrpením, jako muž mě nebaví,“ přiznala hvězda Slunečné Denisa Nesvačilová

Denisa Nesvačilová je aktuálně hvězdou seriálu Slunečná. Za sebou má však také několik filmových rolí, v nichž se nevyhnula ani natáčení milostných scén. A jak prozradila v 7 pádech Honzy Dědka, příliš se do nich nehrne.

Natáčení milostných scén si herci většinou příliš neužívají. Výjimkou není ani Denisa Nesvačilová, která v 7 pádech Honzy Dědka prozradila, že je nemá úplně v lásce. Především pak natáčení s Vojtou Dykem jí nebylo úplně příjemné.

Vojtovi se omlouvám, ale jako muž mě nebaví. Ta scéna pro mě byla utrpením,“ přiznala herečka. „Musím ale říct, že milostná scéna byla docela hustá. Takové moc českých hereček netočilo,“ dodala Nesvačilová, která ve filmu Přes prsty musela před Dykem dělat nahá svíčku.

„Měl to hezky nasvícený a všechno to viděl. I když jsem ho prosila, aby si to v hlavě rozmazal, tak se podíval, a ještě to okomentoval,“ práskla na svého hereckého kolegu. Znovu by se s ním prý do podobné situace dostat nechtěla. Jak přiznala, raději by si znovu vyzkoušela akrobacii v několika metrech nad zemí, jakou předvedla ve snímku Miluji Tě modře, než aby se znovu musela před Dykem svléknout.

Zdroj: 7 pádů Honzy Dědka, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat