Právě vysíláme

Miranda Kerr šokovala fanoušky: Prozradila, jak to má s ex-manželem Orlando Bloomem a jeho snoubenkou Katy Perry

19. srpna 2021 13:10
Miranda Kerr šokovala fanoušky: Prozradila, jak to má s ex-manželem Orlando Bloomem a jeho snoubenkou Katy Perry

Hollywoodský pár Orlando Bloom a Katy Perry jsou na sociálních sítích známí svými vtípky, za které od fanoušků sklízí ovace. Nyní se o pořádné pozdvižení postarala Orlandova ex-manželka Miranda Kerr.

Katy Perry – snoubenka Orlando Blooma a jeho ex-manželka Miranda Kerr spolu vycházejí perfektně! Modelka Miranda Kerr má s hercem desetiletého syna Flynna a zpěvačka Katy téměř roční dceru Daisy. Australská modelka má se současným manželem a miliardářem Evanem Spiegelem další dva syny.

Miranda Kerr s manželem Evanem Spiegelem

Miranda nyní v podcastu Moments With Candace Parker prozradila, jak to má se svým ex a jeho novou partnerkou.

„Jezdíme společně na dovolené a všechny důležité věci slavíme společně. Miluji ji. Mohu upřímně říct, že ji miluji víc než Flynnova otce,“ šokovala Kerr a zároveň přiznala:Orlando je pro mě jako bratr. A většinou otravný bratr. Takže ona mi pomáhá se s ním vypořádat, protože to zvládá. Jsem za ni moc vděčná, protože aspoň nejsem pod takovým tlakem.“

Miranda Kerr a Katy Perry

Miranda s Katy mají tak hezký vztah, že spolu jezdí na dovolené. Modelka je vděčná, že díky nim může Flynn trávit čas s malou sestřičkou. „Byli jsme na dovolené s Katy a Daisy a je tak roztomilá. Je pořád ještě tak malinká a Flynn je s ní velmi sladký,“ dodala Kerr.

Články, které by tě mohly zajímat