Právě vysíláme

Movie News: Disney a Pixar představí roztomilý animák Luca

11. března 2021 13:09
Movie News: Disney a Pixar představí roztomilý animák Luca

Filmové novinky jsou opět tady. Jaký film chystá režisér Pirátů z Karibiku a na jaký se můžeme těšit nový animovaný snímek?

Režisér Pirátů z Karibiku: Prokletí Černé perlyGore Verbinski – prozradil, že chystá filmovou adaptaci povídky George R. R. Martina s názvem Sandkings – tedy Písečníci. Ta byla poprvé publikována v srpnovém čísle časopisu Omni v roce 1979. A rok nato sklízela jednu literární cenu za druhou. Příběh vypráví o vědci, který chová ve svých teráriích vzácné brouky. Vědec je ale krutý člověk, a začne brouky postupně týrat a hladovět, aby je proti sobě poštval. Věci se mu ale poměrně rychle vymknou z ruky. Veterán ve svém oboru Gore Verbinski pro tento projekt spojil síly se skvělým scénáristou Dennisem Kellym, který napsal scénář k úspěšnému sci-fi seriálu Utopia z roku 2013.

A nakonec jeden sympatický trailer k animáku Luca studií Disney a Pixar. Příběh se točí kolem dvou dospívajících chlapců, kteří si užívají nezapomenutelné letní prázdniny plné zmrzliny, těstovin a vyjížděk na mopedu v jednom městečku italské riviéry. Jejich veselí ale ohrožuje přísně střežené tajemství, neboť oba jsou ve skutečnosti vodní příšeráci z podmořského světa. Animák Luca by se mohl do našich kin dostat v polovině června.

Články, které by tě mohly zajímat