Právě vysíláme

Movie News: Jake Gyllenhaal si zahraje v novém válečném dramatu

25. března 2021 16:35
Movie News: Jake Gyllenhaal si zahraje v novém válečném dramatu

Nejnovějším hereckým počinem Russella Crowea je role nebezpečného psychopata v thrilleru Vyšinutý. V roli muže, jak je označován v titulcích, se rozhodne uštědřit několik krutých lekcí ženě, která mu v dopravní zácpě zkřížila cestu.

Rachel ten den jela pozdě do práce a na semaforu se dostala do ostré hádky s jiným řidičem, který má ze svého dosavadního život jen pocit bezmoci a připadá si všemi přehlížený. Banální rozbuška má za následek řadu vražedných lekcí, které jí muž začne postupně udělovat ve snaze zanechat po sobě na tomto světě poslední stopu.

Hlavní role muže byla původně nabídnuta Nicolasovi Cageovi. Ten ale odmítl. Psychologický thriller VyšinutýRussellem Crowem vychází právě v těchto dnech na Blu-ray a DVD.

Nové válečné drama a Godzilla vs Kong

Sam Hargrave, režisér hitu Vyproštění, chystá válečné drama Combat Control o veteránovi z války v Afghánistánu Johnu Chapmanovi. Děj by nás pak měl zavést do zasněžených hor Afghánistánu, kde Chapman hrdinsky padnul v boji proti členům Al–Káidy. Avšak stalo se to o něco později, než si jeho kolegové mysleli. Byl totiž postřelen a jeho parťáci ve zbrani měli za to, že je mrtev. Po neskutečných čtrnácti letech se díky analýze videozáznamů z letounu patrolujícího nad bitvou přišlo na to, že se Chapman ještě probral a celou hodinu odolával nájezdům útočníků. Hlavní roli by si ve filmu Combat Control měl střihnout Jake Gylenhaal.

Už jsme tu měli filmy Kong: Ostrov lebek, Godzilla a Godzilla II: Král monster. A teď nastal čas postavit tyto dvě legendární filmová monstra proti sobě. Nový film Godzilla vs Kong slibuje podívanou plnou barev a velmi efektních bitek. Užijte si trailer k filmu a těšte se na tuhle sci-fi do kina – odložená premiéra z loňského listopadu si brousí zuby na květen.

Články, které by tě mohly zajímat