Právě vysíláme

Movie News: Jared Leto bude znovu pracovat s Aronofskym. Proč si Kate Hudson oholila hlavu?

9. března 2021 12:47
Movie News: Jared Leto bude znovu pracovat s Aronofskym. Proč si Kate Hudson oholila hlavu?

Herec Jared Leto rozhodně nezahálí. Čeká ho hlavní role v chystaném snímku Adrift amerického režiséra Darrena Aronofskyho.

Příběh filmu se bude točit okolo rybářské lodi a její posádky, která uprostřed poklidného moře narazí na opuštěnou jachtu s podivným tísňovým voláním. Jeden z rybářů na jachtě zůstane, i přesto, že ji ostatní označili za loď duchů. Aronofsky ještě před tímto filmem natočí snímek Velryba o morbidně obézním samotářovi v hlavní roli s Brendanem Fraserem, který se proslavil filmem Mumie. Přejídat se začal ve chvíli, kdy mu jeho milenec utekl za jiným mužem. Ze začarovaného kruhu mu může pomoct jen jeho dlouho odloučená dcera.

Film v režii Sii

A ještě jedna filmová ochutnávka! Ta se týká amerického hudebního snímku Music, který režírovala zpěvačka a textařka Sia. V příběhu o bývalé drogové dealerce, která se po smrti své babičky musí postarat o svou nevlastní autistickou sestru Music, si zahrála Kate Hudson. Ta si kvůli této roli nechala oholit hlavu. Sia napsala k filmu 10 písní, které se objeví na jejím novém albu vycházejícím v únoru.

Články, které by tě mohly zajímat