Právě vysíláme

Movie News: Viggo Mortensen a Colin Farrell budou zachraňovat chlapce uvězněné v jeskyni ve filmu 13 životů

18. března 2021 13:25
Movie News: Viggo Mortensen a Colin Farrell budou zachraňovat chlapce uvězněné v jeskyni ve filmu 13 životů

Ron Howard, původně herec, kterého ale vždy více přitahoval svět za kamerou, což potvrzují snímky Apollo 13, Čistá duše nebo třeba Grinch, chystá nový film.

Snímek se jmenuje 13 životů a Ron už pro něj má také hvězdná herecká jména. Patří mezi ně Viggo Mortensen nebo Colin Farrell. Ve filmu o záchranné operaci dvanácti chlapců a jejich trenéra uvězněných v thajské jeskyni, se Mortensen a Farrell představí jako britští potápěči. Joel Edgerton pak vyfasoval roli australského potápěče Dr. Richarda Harrise. Snímek se začne natáčet už tento měsíc v Austrálii a poté v Thajsku. Premiéry bychom se mohli dočkat nejpozději v roce 2022.

A určitě si vychutnejte trailer k psychologickému thrilleru Every Breath You Take. V hlavních rolích excelují Oscarem oceněný Casey Affleck a herečka Michelle Monaghan. Příběh se točí kolem uznávaného psychiatra, jehož kariéra je ohrožena ve chvíli, kdy si jeho pacientka vezme život. Starší bratr zesnulé se pak začne se zlověstnými úmysly vměšovat do psychiatrovy rodiny. Snímek Every Breath You Take si svoji premiéru odbyde 2. dubna 2021 v amerických kinech.

Články, které by tě mohly zajímat