Právě vysíláme

Možné pokračování Harryho Pottera? Daniel Radcliffe se ho určitě nezúčastní

20. března 2022 13:10
Možné pokračování Harryho Pottera? Daniel Radcliffe se ho určitě nezúčastní

Daniel Radcliffe v novém rozhovoru odmítl svůj návrat do Harryho Pottera. Vyjádřil se tak ke spekulacím a přání režiséra Chrise Columbuse o natočení sequelu pod názvem Cursed Child. Za tímto obdobím svého života už herec zavřel dveře a rád by se věnoval novým projektům.

Minulý rok se režisér prvních dvou dílů Harryho Pottera Chris Columbus nechal slyšet, že by rád natočil sequel slavné série, tentokrát s podtitulem Cursed Child. Vyjádřil rovněž své přání, aby v něm hráli Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint. To se mu však nejspíše nesplní. Představitel čaroděje Harryho totiž nemá o natáčení zájem.

„Není to něco, na čem bych teď chtěl dělat. Dostal jsem se do bodu, kdy jsem spokojený s tím, jak to je teď. Vrátit se zpět by znamenalo znovu překopat celý svůj život,“ nechal se slyšet Radcliffe. Jak ale dodal, nikdy neříkej nikdy. „I kluci se Star Wars se do filmu vrátili po třiceti, čtyřiceti letech. U mě je to teprve deset.“

Sequel Cursed Child má vyprávět o nové generaci čarodějnic a čarodějů, a to včetně syna Harryho a Ginny Albuse. Jak uvedl Columbus v listopadu, kdyby se původní trio ve filmu objevilo, bylo by to pro fanoušky vysloveně „blaho“.

První film Harryho Pottera s názvem Kámen mudrců měl premiéru v listopadu 2001. U televizních diváků zaznamenal okamžitý úspěch, následně pak proto vzniklo ještě dalších šest dílů, z nichž poslední Relikvie smrti byla rozdělena na dvě části.

Články, které by tě mohly zajímat