Právě vysíláme

Na NETFLIX možná dorazí čtyřhodinová verze snímku TENKRÁT V HOLLYWOODU!

6. srpna 2019 14:10
Na NETFLIX možná dorazí čtyřhodinová verze snímku TENKRÁT V HOLLYWOODU!

Podle herce Nicholase Hammonda by na Netflix mohla letos dorazit čtyřhodinová verze filmu Tenkrát v Hollywoodu! Režisér Quentin Tarantino má prý spoustu nepoužitých scén, které by rád využil.

Situace vypadá nadějně

Legendární režisér Quentin Tarantino je známý tím, že si se svými filmy občas pohrává. Nyní se zdá, že by tomu tak mohlo být i s připravovaným devátým snímkem, Tenkrát v Hollywoodu. Americký herec Nicholas Hammond, jenž si ve filmu zahrál roli Sama Wannamakera, v rozhovoru uvedl: „Řeší se čtyřhodinová verze pro Netflix, protože spousta scén, které (Tarantino) natočil, se do filmu nakonec nedostaly. Zkrátka na ně nebyl prostor!“

Tarantino v minulosti sice přiznal, že je ke konceptům filmového streamování a Netflixu skeptický, nicméně, slavný režisér následně na Netflixu vydal prodlouženou verzi filmu Osm hrozných. Neustále se spekuluje i o tom, že by na populárním serveru sdílel i prodlouženou verzi filmů Kill Bill a Kill Bill 2. Představa, že by na Netflixu mohla vyjít i prodloužená verze snímku Tenkrát v Hollywoodu, je tedy zcela realistická!

Zdroj: Esquire UK, YouTube, Instagram, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat