Právě vysíláme

Na pokračování VENOMA se bude podílet jedno hodně výrazné jméno! O koho jde?

27. září 2019 10:10
Na pokračování VENOMA se bude podílet jedno hodně výrazné jméno! O koho jde?

První film o nebezpečném mimozemském symbiontovi zaznamenal neuvěřitelný úspěch. Film celosvětově vydělal více než 850 milionů dolarů a pokračování tvůrci rozhodně nehodlají podcenit.

Venom s Tomem Hardym v hlavní roli znamenal pro filmový svět nejúspěšnější říjnovou premiéru v historii. Teď se mimochodem spekuluje o tom, že mu toto prvenství vyfoukne očekávaný Joker, ale to teprve uvidíme… Tvůrci přípravy druhého dílu Venoma ale rozhodně nechtějí nic podcenit. Nyní se na veřejnost dostala zpráva, podle které šéf studia Sony Tom Rothman oslovil jednoho z nejuznávanějších producentů Hollywoodu: Hutche Parkera.

Ten má opravdu velké zkušenosti s produkováním komiksových filmů a mezi snímky, na kterých se jako producent podílel, najdeme například filmy jako Logan: Wolverine, X-Men: Budoucí minulost, nebo nekomiksovka Den patriotů.

Pro studio Sony znamená úspěch pokračování Venoma skoro nutnost, obzvlášť po tom, co byla postava Spider-Mana vyvázána z Marvel Cinematic Universe a na dalších filmech s pavoučím mužem se už nebude podílet hlavní tvůrčí mozek Marvelu Kevin Feige. Dá se tak předpokládat, že Spider-Manovi do budoucna klesnou tržby. 

Pokračování Venoma bychom se měli dočkat v říjnu 2020.

 

Zdroj: Collider

Články, které by tě mohly zajímat