Právě vysíláme

Nahý Kazma zve do kina a oznamuje: Kdo dřív přijde, ten dřív hraje

17. července 2023 11:37
Nahý Kazma zve do kina a oznamuje: Kdo dřív přijde, ten dřív hraje

Svůj celovečerní projekt ONEMANSHOW: The Movie se Kazma rozhodl propagovat téměř nahý. Jeho nejnovější plakát k filmu připomíná legendární plakát ke snímku Miloše Formana, Lid vs Larry Flynt. Zatímco Woody Harrelson je v roli porno magnáta umístěn v ženském klíně, nahý Kazma si lehnul do dolarových bankovek, o kterých v Kazmově očekávaném filmu dost možná půjde.

Je to hra o čas

Kazma totiž ve svém oficiálním traileru k filmu oznámil, že je to “hra o čas”. Na plakátech je také malými písmeny ukryta zpráva “Přijďte do kina, kdo dřív přijde, ten dřív hraje…,” z čehož je patrné, že Kazmův nejnovější počin nebude jen dalším obyčejným filmem, na jaký jsme zvyklí, ale bude se zřejmě jednat o nějakou hru. A kdo film v kinech uvidí dřív, bude mít značnou výhodu.

Kina očekávají nápor diváků

Přestože ani měsíc před premiérou nikdo netuší o čem film bude, zájem veřejnosti o lístky je už teď enormní. Ty však až dosud nebylo možné zakoupit a očekává se, že v den premiéry budou místa v kinech beznadějně vyprodaná. Kinaři se proto rozhodli spustit předprodej raději měsíc před premiérou, aby si diváci a fanoušci stihli zarezervovat svá místa včas dopředu.

Předprodej startuje 17. července

Lístky na ONEMANSHOW: The Movie tak bude možné od 17. července sehnat v předprodeji ve všech sítích Cinema City, CineStar a dalších multiplexech a kinech po celé České a Slovenské republice. Vypadá to, že “hra o čas” právě začala.

Články, které by tě mohly zajímat