Právě vysíláme

Natáčení seriálu Stranger Things bylo opět zahájeno

4. října 2020 13:10
Natáčení seriálu Stranger Things bylo opět zahájeno

Fanoušci sci-fi a hororu, máme pro vás skvělou zprávu. Server Netflix na sociálních sítích potvrdil, že natáčení 4. řady seriálu Stranger Things opět probíhá. Přesný datum premiéry se bohužel ještě neví.

Těšíme se na to!

Natáčení čtvrté řady seriálu Stranger Things muselo být kvůli koronaviru zastaveno. Naštěstí ale Netflix zavedl potřebná opatření a točení může nyní probíhat bezpečně!

 

Velkou otázkou stále je, jak budou chtít filmaři navázat na veleúspěšnou třetí sérii tohoto sci-fi seriálu. Tato dosud nejnovější řada se totiž stala nejpopulárnějším seriálem v historii Netflixu. Čtyři dny po premiéře prý třetí sérii zhlédlo až 40 milionů domácností.

Před sedmi měsíci vydal populární internetový server zhruba minutovou upoutávku na čtvrtou řadu. V krátkém videu vyšlo najevo, že se v připravované čtvrté řadě vrátí populární postava Jima Hoppera.

Co tedy o nové řadě zatím víme? Potvrzených je zatím osm epizod. Podle aktuálních zdrojů se navíc čtvrtá řada Stranger Things nejspíš posune mimo známé prostředí městečka Hawkins. Rovněž se ví, že se vrátí populární postava Hoppera.

Datum premiéry a podrobnosti ohledně scénáře jsou ještě v utajení. Vzhledem k tomu, že se produkce nyní opět rozjela, tak by fanoušky určitě potěšilo, kdyby se do konce roku odhalilo datum vydání. Snad nenechá Netflix svoje fanoušky příliš dlouho čekat!

Zdroj: Variety, Twitter, Instagram, ČSFD, BBC

Články, které by tě mohly zajímat