Právě vysíláme

Natočí se pokračování seriálu WALKER, TEXAS RANGER. Neuvěříte, kdo nahradí CHUCKA NORRISE!

8. října 2019 13:11
Natočí se pokračování seriálu WALKER, TEXAS RANGER. Neuvěříte, kdo nahradí CHUCKA NORRISE!

Patříte mezi fanoušky legendárního seriálu Walker, Texas, Ranger? Pak pro vás máme zajímavou novinku!  Americký televizní kanál totiž natočí nové provedení, které se už ale ovšem obejde bez Chucka Norrise!

Chuck Norris byl se seriálem dlouhou dobu spjat a tato role mu přinesla celosvětovou slávu. Po jeho oznámení, že s herectvím navždy končí, aby se mohl věnovat své nemocné manželce, se však fanoušci musí smířit s tím, že už ho coby Cordella Walkera nikdy neuvidí. V roli statečného rangera ho proto nahradí Jared Padalecki, kterého seriáloví nadšenci mohou znát z Lovce duchů, nebo z oblíbeného televizního díla Gilmorova děvčata.

Nový Walker, Texas Ranger se bude vysílat na stanici CBS a zatím ještě není jasné, na kdy se plánuje premiéra. Fanouškům byl však už představena hlavní zápletka. Seriál bude vyprávět o Walkerovi, který už je vdovec a má dvě děti. Potom, co žije několik let v utajení, se ovšem rozhodne vrátit do rodného Austinu, protože zjistí, že tam má stále dost práce.

Jak fanoušci Walkera v podání nového herce přijmou? To uvidíme! Už teď je však jasné, že zaujmout Chuckovo místo nebude vůbec snadné.

 

Zdroj: CBS

Články, které by tě mohly zajímat