Právě vysíláme

Návrat růžové Elle! REESE WITHERSPOON potvrdila pokračování PRAVÉ BLONDÝNKY

21. května 2020 14:10
Návrat růžové Elle! REESE WITHERSPOON potvrdila pokračování PRAVÉ BLONDÝNKY

Miluje růžovou barvu, má naivní představu o dokonalém světě, vystudovala Harvard a stala se úspěšnou právničkou. O kom je řeč? Přece o oblíbené Elle Woods z filmu Pravá Blondýnka. A pozor, s Elle se setkáme ještě napotřetí!

V prvním díle herečka Reese Witherspoon alias Elle Woods vydala studovat na Harvard, aby získala zpět svého přítele. V pokračování úspěšné komedie se pak vydala do Washingtonu a zajistila zákaz testování kosmetických produktů na zvířatech. Na konci druhého dílu se pak praštěná blondýnka provdala a vypadalo to, že tím byl její příběh ukončen.

Po sedmnácti letech od filmu Pravá blondýnka 2 se ovšem v médiích objevila skvělá zpráva. Herečka Reese Witherspoon totiž oznámila, že příprava na třetím dílu oblíbené série je v plném proudu a ona se znovu oblékne do růžových šatů.

Ačkoliv děj filmu ještě není jasný, o scénář se postarala herečka a komička Mindy Kaling. Ta je známá díky svému populárními pořadu The Mandy Show a navíc napsala scénář i novému seriálu na Netflixu, který nese název Never Have I Ever.

 

Zdroj: Instagram, rappler.com

Články, které by tě mohly zajímat