Právě vysíláme

Nečekaná zpráva: BEN AFFLECK si znovu zahraje roli Batmana!

21. srpna 2020 12:10
Nečekaná zpráva: BEN AFFLECK si znovu zahraje roli Batmana!

Americký server Deadline tvrdí, že Ben Affleck si znovu zahraje roli Batmana v novém filmu The Flash! K slavnému herci se prý připojí i Michael Keaton, jenž roli ikonického superhrdiny ztvárnil na přelomu osmdesátých a devadesátých let.

Velké překvapení

Osmačtyřicetiletý Affleck si podle Deadlinu zahraje Batmana v připravovaném filmu The Flash. Ve snímku se prý objeví jen okrajově, ale to nevadí. Rodák z Kalifornie v minulosti uvedl, že v roli Batmana skončil, a tak je velkým překvapením, že ho filmaři přesvědčili se znovu obléct do slavného netopýřího kostýmu.

Affleckova účast v novém filmu není jediným překvapením, které filmaři připravili. Výraznější roli ve filmu totiž ztvární i Michael Keaton, jenž si Batmana zahrál v letech 1989 a 1992. Připravovaný snímek bude tedy zřejmě plný nostalgických momentů, což fanoušky známého superhrdiny určitě potěší.

Batman v podání Michaela Keatona

Nový film The Flash dorazí do kin až 3. června 2022. Hlavní roli superhrdiny Flashe ztvární Ezra Miller, jenž si tuto roli zahrál naposledy ve filmu Liga spravedlnosti. O ději se toho moc zatím neví, ale vzhledem k účasti dvou hereckých veteránů lze očekávat, že se bude cestovat v čase.

Těšíme se na to, co nám filmaři v roce 2022 nachystají!

Zdroj: Metro UK, Instagram, Deadline

Články, které by tě mohly zajímat