Právě vysíláme

Nejočekávanější filmové premiéry roku 2020. Na jakou se těšíte nejvíc?

16. září 2019 9:10
Nejočekávanější filmové premiéry roku 2020. Na jakou se těšíte nejvíc?

Letošní rok nám přinesl řadu velmi očekávaných snímků, například Lvího krále, Aladdina a Spider-Mana. Jaké filmové bomby nás čekají v kinech příští rok?

Rychle a zběsile 9

Dočkáme se už devátého dobrodružství ze světa Rychle a zběsile. V hlavní roli se opět objeví miláček publika Vin Diesel a nebude chybět ani stále populárnější John Cena. Na režisérskou stoličku usedne Justin Lin, který v minulosti režíroval již filmy Rychle a zběsile 5 a 6. Lin má už nyní podepsanou smlouvu na jubilejní Rychle a zběsile 10, které by se v kinech mohlo objevit už v roce 2021. No, jsme opravdu zvědavi, zda takové tempo udrží. Na druhou stranu – kdo jiný by to měl zvládnout než autor filmů o automobilových honičkách.

Mizerové

Třetí část filmu Mizerové s legendární dvojicí Will Smith a Martin Lawrence bychom v kině měli vidět už v lednu. Naplánováno už je dokonce i čtvrté pokračování. O zpracování obou filmů se postará belgická režisérská dvojice Bilall Fallah a Adil el Arbi, kteří stojí například za úspěšným seriálem Sněží!.

Cesta do Ameriky 2

První Cesta do Ameriky je naprosto fenomenálním kouskem v historii žánru komedie. Eddie Murphy zkrátka umí. Vzhledem k tomu, že od vydání původního filmu už uplynulo více než dvacet let, filmaři (nebo v tomto případě spíše hollywoodští producenti) si usmysleli, že by možná přece jen byl nejvyšší čas přijít s nějakým tím pokračováním. Slovo dalo slovo a dočkáme se ho už během příštího roku. V hlavní roli se samozřejmě opět objeví Eddie, po boku mu budou stát například James Earl Jones nebo Shari Headley. O režii se tentokrát postará Craig Brewer, od nějž jsme naposled viděli třeba Legendu o Tarzanovi.

Podivuhodná proměna Harley Quinn

Vlastního filmu se konečně dočká i komiksová záporačka Harley Quinn. Série jejích dobrodružství patří v nakladatelství DC Comics mezi nejoblíbenější tituly, a tak není divu, že ve spolupráci s filmovým studiem Warner Brothers připravili tuhle lahůdku. Harley si opět zahraje oblíbená Margot Robbie, kterou z této role známe například už ze Sebevražedného oddílu z roku 2016. Jo, a Margot má už nasmlouvané nejméně dva další filmy, kde si tuhle postavu střihne znovu. O režii se postará Cathy Yan.

Články, které by tě mohly zajímat