Právě vysíláme

Nejsledovanější premiéra tohoto roku! Do kin vstupují AVENGERS: ENDGAME

25. dubna 2019 10:30
Nejsledovanější premiéra tohoto roku! Do kin vstupují AVENGERS: ENDGAME

Jestli patříte mezi fandy Marvelu, asi vám nemusíme připomínat konec posledních Avengers, který mnohé milovníky těchto kultovních komiksových snímků rozplakal.

Na začátku Avengers: Endgame se zbývající členové Avengers, kteří jsou stále na Zemi, snaží přijít na to, co se stalo na konci minulého filmu. „Nikdo z nich to není schopen pochopit. Jde o situaci, ve které jsou všechny jejich superschopnosti, jejich odhodlání a jejich odvaha zcela k ničemu. Nejsou schopni udělat nic s tím, co se odehrálo,“ vysvětluje scénárista Christopher Markus. „Jedná se o fascinující začátek příběhu. Jde také o ten nejupřímnější možný začátek takového příběhu, který nám umožňuje prozkoumat tyto postavy způsobem, jakým jsme je zatím nepoznali.“ To jistě ano!

Co se hereckého obsazení týče, podle oficiálních materiálů, které tvůrci vydali, se můžeme zaručeně těšit na Roberta Downeyho, jr., Chrise Evanse, Marka Ruffala, Chrise Hemswortha, Scarlett Johansson, Jeremy Rennera, Brie Larson v roli Captain Marvel, Paula Rudda jako Ant-Man, Dona Cheadle aka War Machine, Karen Gillan v roli Nebuly, Danai Guriru v roli Okoye a Bradleyho Coopera aka Rocket.

Jaké další postavy se ve snímku objeví, na to už musíte do kina. Avengers: Endgamepremiéru s Evropou 2 ve čtvrtek 25. května 2019.

http://www.avengersfilm.cz/

Články, které by tě mohly zajímat