Právě vysíláme

Nejsledovanější seriál současnosti? Žebříčkům kraluje marvelovka WandaVision

17. února 2021 15:10
Nejsledovanější seriál současnosti? Žebříčkům kraluje marvelovka WandaVision

WandaVision pro Marvel představovala sázku na trochu nejistou kartu: jde o seriál, což je v provázaném Marvel Universu vůbec poprvé (ano, jsou tu věci jako Agenti S. H. I. E. L. D., ti však stojí tak trochu mimo mozaiku Marvel světa). Zatím to však vypadá, že se tahle sázka Marvelu vyplatila. WandaVision je totiž nejoblíbenějším a nejsledovanějším seriálem současnosti.

WandaVision vychází žánrově ze sitcomu, jde ovšem o dost psychedelickou zábavu, která vaše představy o žánru sitcomu značně nabourá. I kvůli tomu možná někdo chvilku pochyboval, zda  to i tentokrát Marvelu vyjde. A vyšlo!

Seriál má za sebou šest epizod a podle Parrot Analytics jde o nejoblíbenější a nejsledovanější seriálovou záležitost. Do statistik se započítává dosah na sociálních sítích, stahování seriálu a samozřejmě i sledovanost. Po páté epizodě si série uzmula první pozici a zatím ji nehodlá pustit.

Sérii zřejmě dost pomáhá fakt, že epizody vychází s týdenní periodicitou, nikoliv tak, jak to mohou znát diváci třeba z Netflixu, kde jsou všechny díly řady ke zhlédnutí najednou.

Do jeho konce zbývají tři epizody, tak uvidíme, jak si WandaVision povede nadále.

Zdroj: Parrot Analytics, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat