Právě vysíláme

Nejvyšší kulturista na světě si zahraje po boku SCARLETT JOHANSSON v nové MARVELOVCE!

19. srpna 2019 10:00
Nejvyšší kulturista na světě si zahraje po boku SCARLETT JOHANSSON v nové MARVELOVCE!

Nizozemec Olivier Richters, jenž měří 2,18 metrů, si zahraje v nové Marvelovce Black Widow! Obrovský kulturista novinku prozradil na svém Instagramu.

Nová hvězda studia Marvel?

Devětadvacetiletý Olivier Richters se z kulturistiky přesouvá do světa filmu! Muž, kterému přezdívají „nizozemský obr“, si zahraje po boku Scarlett Johansson v připravované Marvelovce Black Widow. Zatím se neví, koho přesně Richters ztvární – podle nás by se ovšem dokonale hodil na roli záporné postavy. Nizozemec měří celkem 2,18 metrů a váží 150 kilo. Tohoto muže jen tak nepřehlédnete!

Kromě kulturistiky a nyní herectví se Richters věnuje i podnikání. „Nizozemský obr“ momentálně vlastní firmu Musclemeat, která obchoduje s potravinami na internetu – je to zkrátka muž mnoha talentů!

Těšíte se, až tohoto obra uvidíme ve snímku Black Widow?

Text v překladu zní:
MARVEL!
Konečně vám to můžu říct! Poslední tři týdny jsem ve Velké Británii natáčel scény pro film Black Widow. Letos v lednu jsem se poprvé přihlásil na filmové castingy – kdo by řekl, že moje filmová kariéra začne s filmem The King’s Man, potom seriálem Gangs Of London a nyní snímkem Black Widow. Kdyby mi někdo v roce 2018 řekl, že moje filmová kariéra začne tímto způsobem, zavolal bych mu sanitku. Vždycky jsem s mým fyzickým fondem chtěl něco takového udělat. Těším se na všechny filmy v roce 2020.

 

Zdroj: LadBible, Instagram, IMDb

Články, které by tě mohly zajímat