Právě vysíláme

Nešťastný obézní muž s 300 kily: První ukázka z drama The Whale ohromila filmové fanoušky

11. listopadu 2022 11:13
Nešťastný obézní muž s 300 kily: První ukázka z drama The Whale ohromila filmové fanoušky

Uznávaný režisér Darren Aronofsky zveřejnil první ukázku z filmu The Whale. Fanoušci jsou nadšeni a očekávají pořádný emocionální nářez.

Drama The Whale znamená velký návrat pro herce Brendana Frasera, kterého můžete znát ze série Mumie. Děj se točí okolo nadměrně obézního muže, který trpí psychickými problémy a nechce vycházet z domu. Po letech se opět snaží navázat vtah se svou sedmnáctiletou dcerou, kterou kvůli milence opustil, když byla ještě malá. Teenagerku ve filmu ztvárnila mladá Sadie Sink ze seriálu Stranger Things. 

Film už měl svou premiéru na filmovém festivalu v Benátkách, kde si vysloužil šestiminutový potlesk vestoje. Herce Frasera tehdy úspěch dojal k slzám.

Nyní se na YouTube objevila první ukázka, ve které můžeme vidět hercovu neuvěřitelnou proměnu. Hlavní hrdina musel během natáčení nosit speciální oblek, který vážil několik kil. “Kostýmy jsou rozsáhlé a těžkopádné. Je to na míle vzdálené čemukoliv, co jsem doposud dělal. Ale nemylte se, moc dobře vím, že to zanechá dojem,” řekl na festivalu v Benátkách Fraser. 

Z krátké ukázky jsou filmoví fanoušci nadšeni a od snímku očekávají pořádný nával emocí. Na film si ovšem musí ještě několik dní počkat. Premiéra je totiž stanovena na 9. prosince.

Články, které by tě mohly zajímat