Právě vysíláme

Netflix natočí v Česku svůj nejdražší film

2. prosince 2020 14:10
Netflix natočí v Česku svůj nejdražší film

Kanál Netflix natočí v České republice část připravovaného filmu The Gray Man. Špionážní snímek budou režírovat tvůrci Avengers, bratři Russoovi, a měl by se stát nejdražším filmem v historii této streamovací služby.

Zpráva o tom, že se kniha The Gray Man spisovatele Marka Greaneye dočká filmového zpracování, obletěla svět letos v červenci. Snímek, v jehož hlavních rolích se objeví herci Chris Evans a Ryan Gosling, má konkurovat Bondovi, a tak se do něj Netflix rozhodl pořádně zainvestovat.

Rozpočet akčního thrilleru se má pohybovat okolo 200 milionu dolarů a kromě Kalifornie, kde se natočí jeho největší část, by měl štáb zavítat také na několik míst v Evropě. Jednou z jeho zastávek má být také Česká republika a podle fotek české produkční firmy Stillking Films se navíc filmaři nechystají jen do Prahy, ale také na jiná tuzemská místa.

Režiséři The Gray Man bratři Anthony a Joe Russoovi už dříve prozradili, že půjde o napínavou naháněčku mezi dvěma muži, agentem CIA Lloydem Hansenem a jeho bývalým parťákem Courtem Gentrym. A pokud bude snímek úspěšný, mohl by se dočkat pokračování. „Zavázali jsme se natočit první díl a aby mohl vzniknout další, musí být skvělý. S Netflixem nás pojí dlouholetá spolupráce a jsme rádi, že se bude podílet i na tomto snímku,“ uvedl Joe Russo.

Zdroj: fandimefilmu.cz, deadline.com, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat