Právě vysíláme

Netflix potvrdil druhou sérii oblíbeného seriálu Emily v Paříži

12. listopadu 2020 13:10
Netflix potvrdil druhou sérii oblíbeného seriálu Emily v Paříži

Fanoušci seriálu Emily v Paříži si mohou vydechnout, romantická komedie bude mít pokračování. Skvělou zprávu potvrdil Netflix.

Seriál Emily v Paříži zaútočil na streamovací web na začátku října a stal se absolutním hitem. Darren Star, tvůrce úspěšného seriálu Sex ve městě, v novém seriálu obsadil Lily Collins, dceru Philla Collinse.

 

New York je vyměněn za Paříž a HBO vystřídal NetflixEmily je ambiciózní marketingová ředitelka pro dvacetiletou společnost z Chicaga, která nečekaně přistane v Paříži, když její společnost získá francouzskou společnost pro luxusní marketing. Ikonický rukopis tvůrců ovšem zůstává. Svérázný humor, vztahy, přátelství, nevěra i sex.

 

Sama Lily se skvělou zprávou pochlubila na sociálních sítích. „Jsem nadšená a nadšená, abych oznámila, že #EmilyinParis se vrací do druhé sezóny! Děkuji, za lásku a podporu a doufám, že jste stejně nadšení jako my!“ napsala nadšená herečka na Twitter.

„Jsem nadšený, že se vracím do Paříže na druhou sezónu, abych pokračoval v dobrodružstvích Emily v kouzelném ,Městě světla‚,“  nechal se slyšet tvůrce seriálu Darren Star.

Fanoušci si na pokračování si budou muset počkat. Podrobnosti o druhé sezóně jsou stále pod pokličkou a datum natáčení ještě nebylo potvrzeno kvůli pokračující pandemii. Není pochyb o tom, že druhá série bude stejně chaotická a barevná jako ta první. Máme se tedy na co těšit!

Zdroj: Glamour, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat