Právě vysíláme

NETFLIX připravuje nejdražší film v historii! Zahrají si v něm dvě hollywoodské hvězdy

20. července 2020 9:10
NETFLIX připravuje nejdražší film v historii! Zahrají si v něm dvě hollywoodské hvězdy

Netflix chce přepsat svou historii. Internetový server připravuje svůj nejdražší film a titulní role v něm ztvární dvě obrovské hollywoodské hvězdy.

Akční thriller, který bude stát za to

Netflix údajně pracuje na novém filmu The Gray Man, jenž popíše příběh masového vraha Courta Gentryho. Tento fiktivní vrah byl dříve pracovníkem americké zpravodajské služby CIA a poté, co spáchá několik vražd, se po něm vyhlásí mezinárodní pátrání.

Ryan Gosling

Ryan Gosling

Hlavní role Courta Gentryho se ujme hvězda snímku La La Land Ryan Gosling. Kanadského herce doplní Chris Evans, jenž ztvární agenta CIA s nařízením Gentryho chytit. Na filmu The Gray Man se podílí také bratři Russo, tedy Anthony a Joe. Tito talentovaní režiséři jsou známí především díky své práci s filmy Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame.

Chris Evans

Chris Evans

Není tedy příliš překvapující, že tato hvězdami nabitá sestava bude Netflix něco stát. Odhadovaný rozpočet filmu The Gray Man se zatím odhaduje na zhruba 200 milionů amerických dolarů. Jedná se nepochybně o nejdražší film v historii Netflixu.

Kdy se připravovaného trháku nakonec dočkáme? Zatím se zdá, že The Gray Man dorazí na Netflix už v lednu příštího roku. Podle serveru LadBible odstartuje tento rekordní snímek celou filmovou sérii. Jsme zvědaví, jak se snímek povede!

Zdroj: LadBible, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat