Právě vysíláme

Netradiční dieta. Robert Pattinson jedl dva týdny pouze brambory

23. ledna 2023 9:48
Netradiční dieta. Robert Pattinson jedl dva týdny pouze brambory

Robert Pattinson si vyzkoušel netradiční dietu. Jak prozradil v rozhovoru s Alexandrou Jones, čtrnáct dní jedl pouze brambory. Dodal ale, že rozhodně nejde o zdravou formu stravování se a nedoporučuje ji.

Herec Robert Pattinson, kterého televizní diváci mohou znát jako upíra Edwarda ze ságy Stmívání nebo nejnovější jako Batmana, byl v rozhovoru pro anglický Standard velmi otevřený. Promluvil o tom, jak byl závislý na dietách. Nechal se slyšet, že neexistuje snad žádná, kterou by nevyzkoušel. A varuje před nimi ostatní.

„Diety jsou extrémně návykové. A neuvědomíte si, jak zákeřné jsou, dokud není pozdě. Je opravdu jednoduché do nich spadnout. Vlastně do toho lehce spadnete už jen při sledování příjmu kalorií,“ uvedl herec.

Jednou z nejšílenějších diet, které držel, byla „bramborová“. Čtrnáct dní nejedl nic jiného než vařené brambory s růžovou himálájskou solí. Za sebou má například i keto dietu. Při ní si ale nezjistil dostatek informací. Pil tak i nadále pivo a na váze nic neztratil.

Zároveň přiznal, že se cítí nekomfortně, když o něm někdo hovoří jako o sex symbolu. „Je docela zahanbující, když musíte odpovídat na otázky o cvičení. Vždycky tady bude nějaký chlápek, který bude v lepší kondici, než jste vy,“ řekl.

Články, které by tě mohly zajímat