Právě vysíláme

„Nevěděla jsem, co dělám, když jsem se upsala Disney,“ lituje Selena Gomez

11. srpna 2021 8:10
„Nevěděla jsem, co dělám, když jsem se upsala Disney,“ lituje Selena Gomez

Selena Gomez zasvětila své dospívání stanici Disney, na které mimo jiné natáčela seriál Kouzelníci z Waverly Place. Stejně jako například její kolegyně Demi Lovato však na televizi nepěje chválu, jak by se mohlo zdát.

„Nevěděla jsem, co dělám, když jsem se upsala Disney. Byla jsem ještě příliš mladá,“ uvedla devětadvacetiletá herečka a zpěvačka v rozhovoru pro Television Critics Association. „Jen jsem tam tehdy tak nějak pobíhala po setu. Ať teď se cítím jako houba, která nasává všechny informace, které jí přijdou pod ruku,“ dodala.

Před kamery se před časem po dlouhé době vrátila kvůli natáčení komediálního seriálu Only Murders in the Building. „Je krásné, že budu zpět v televizi. Navíc hraji holku, která je stejně stará jako já, což se nikdy předtím nestalo. Mám z toho radost,“ uvedla Gomez.

Herečka se stáhla do ústraní před čtyřmi lety, kdy musela kvůli nemoci zvané lupus podstoupit transplantaci ledviny. Kvůli ní musela tehdy zrušit i své turné, v rámci kterého měla odehrát show také v České republice.

Články, které by tě mohly zajímat