Právě vysíláme

Newyorská striptérka okomentovala snímek ZLATOKOPKY: realitě se prý příliš nepodobá

18. září 2019 13:10
Newyorská striptérka okomentovala snímek ZLATOKOPKY: realitě se prý příliš nepodobá

Bývalá striptérka Samantha Barbash nabídla zajímavou recenzi úspěšného snímku Zlatokopky. Snímek, v němž hrají Jennifer Lopez, Constance Wu a Cardi B, se inspiroval životem Samanthy Barbash a jiných newyorských striptérek.

Jennifer Lopez oslnila, ale zbytek nic moc

Samantha Barbash se na produkci filmu Zlatokopky osobně nepodílela a její hodnocení snímku bylo ostré. „Nebyla jsem příliš nadšená,“ uvedla rodačka z Bronxu.„Nadchla mě ovšem Jennifer Lopez. Ta byla neuvěřitelná. Tělo měla neuvěřitelné a zahrála tu roli skvěle, ale film se neřídí podle skutečných událostí.“ 

Podle nového filmu se skupina striptérek v New Yorku rozhodne, že v nočních klubech zdroguje a okrade několik bohatých podnikatelů. Samantha Barbash nepopírá, že spolu s jinými striptérkami od bohatých podnikatelů kradla, ale odmítá, že ona sama někoho zdrogovala. To si prý na rozdíl od ostatních nedovolila.

Ve snímku Zlatokopky se rovněž zdá, že striptérky se k sobě chovaly kamarádsky, téměř jako sestry. Skutečnost byla prý ovšem velmi odlišná. Barbash tvrdí, že ženy k sobě kamarádské vztahy rozhodně neměly – šlo jim hlavně o peníze.

Navzdory rozdílům mezi filmem a skutečností se nový film stal obrovským hitem. Za pouhý víkend si Zlatokopky vydělaly přes 40 milionů dolarů a spekuluje se, že výkon Jennifer Lopez jí může získat nominaci na prestižní filmové ocenění.

V českých kinech měl snímek premiéru 12. září. Co vy, už jste ho viděli?

Zdroj: Vanity Fair, YouTube, Instagram, New York magazine, IMDb

Články, které by tě mohly zajímat