Právě vysíláme

Nick Jonas se zranil na natáčení, odvážela ho sanitka

18. května 2021 11:10
Nick Jonas se zranil na natáčení, odvážela ho sanitka

Nick Jonas se v sobotu zranil při natáčení nového pořadu. Jeho zranění byla natolik vážná, že musel být odvezen do nemocnice. Nyní je v domácím léčení.

Nick Jonas utrpěl při natáčení nového pořadu v sobotu 15. května zranění, kvůli kterému musel být hospitalizovaný v nemocnici. Co přesně se stalo, upřesnil zpěvák až během včerejšího živého přenosu soutěže The Voice, kde je porotcem. Podle svých slov spadl z kola a zlomil si žebro.

„Cítím se okay. Už mi bylo lépe, ale jsem v pohodě. Kromě zlomeného žebra mám ještě nějaké pohmožděniny. Fyzicky se prostě necítím tak, jako vždy. Blaku, prosím, nerozesmívej mě, protože to celkem bolí,“ uvedl Nick na adresu kouče Sheltona.

„Jen se snažíš získat hlasy ze soucitu,“ nařkl ho ve vtipu porotce.

Lékaři Nicka Jonase propustili do domácího léčení už v den zranění. Ohroženo není jak jeho koučování v The Voice, tak ani nedělní moderování Billboard Music Awards. V rozhovoru pro Access Hollywood naznačil, že by na akci mohl dokonce vystoupit. „Možná něco ještě s dalšími lidmi chystáme,“ prozradil neurčitě.

Fanoušci nyní spekulují, že na pódiu zahraje se svými bratry Kevinem a Joem Jonasovými, kteří chystají po koronavirovém půstu návrat na scénu. V pondělí bratři oznámili, že spolu chystají nový pořad. Jmenovat se bude Olympic Dreams Featuring Jonas Brothers a uveden bude 21. července, tedy pouhé dva dny před olympijskými hrami. Sourozenci v něm budou proti sobě bojovat v různých olympijských disciplínách, vždy za pomoci některého z nejlepších amerických sportovců. Zda se Nick Jonas zranil právě při natáčení této show, nebylo potvrzeno.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat