Právě vysíláme

„Nikdy jsem Přátelé neviděla,“ prozradila Lisa Kudrow alias seriálová Phoebe

8. ledna 2021 13:10
„Nikdy jsem Přátelé neviděla,“ prozradila Lisa Kudrow alias seriálová Phoebe

Seriál Přátelé znají miliony lidí po celém světě. A zatímco mnozí viděli jednotlivé díly třeba dvacetkrát, Lisa Kudrow alias Phoebe Buffay přiznala, že některé epizody ještě vůbec neviděla.

Přátelé běželi na televizních obrazovkách od roku 1994. Během deseti let stihli herci natočit deset sérií s celkem 234 epizodami a seriál se stal nejsledovanějším po celém světě. Dodnes patří jeho hvězdy mezi velmi žádané zboží, a toho využil také server Variety.

Ten pořádá show pojmenovanou Actors On Actors, ve kterém si herci vzájemně kladou dotazy. V novém díle se setkaly Jennifer Aniston a Lisa Kudrow, které si v Přátelích střihly role Rachel a Phoebe. A právě o seriálu prohodily herečky také pár vět.

Kudrow mimo jiné přiznala, že seriál nikdy neviděla v jeho finální verzi. „Když jsme natáčeli, viděla jsem jen jednotlivé části. Pořád tak nějak doufám, že si všichni sedneme a podíváme se na všechny epizody společně,“ uvedla a dodala, že se nemůže dočkat, až k tomu někdy dojde.

Seriál Přátelé se dočká speciální epizody, v níž se opět sejdou všechny hlavní postavy. Původně se mělo začít natáčet již minulý rok, kvůli pandemii koronaviru se však herci na place nesešli. Pokud vše půjde dobře, mělo by se začít natáčet v nadcházejících měsících.

Zdroj: DailyMail, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat