Právě vysíláme

Nová verze seriálu BEVERLY HILLS 90210 končí! Z jakého důvodu?

8. listopadu 2019 14:10
Nová verze seriálu BEVERLY HILLS 90210 končí! Z jakého důvodu?

Fanoušci televizního seriálu Beverly Hills 90210, máme pro vás velmi smutnou zprávu. Televizní studio Fox potvrdilo, že už nehodlá natočit další řadu populárního seriálu, který se letos vrátil na televizní obrazovky ve Spojených státech.

Nová řada příliš nepřesvědčila

Letošní verze seriálu Beverly Hills 90210 opět spojila dohromady většinu hereckého obsazení z původních dílů. Šestidílný seriál se ale dočkal smíšené odezvy od fanoušků i filmových kritiků a studio Fox zřejmě nepřesvědčil natolik, aby se připravovala i druhá „staronová“ série.

Původní seriál Beverly Hills 90210 běžel od roku 1990 do roku 2000 a popisoval příběhy mladých lidí žijící v luxusní čtvrti v Los Angeles. Po ukončení původní řady se dlouho zdálo, že už původní sestavu herců nikdy na televizním plátně neuvidíme. Tento zlý sen se bohužel stal realitou, když letos v březnu zemřel herec Luke Perry, jenž v seriálu ztvárnil roli drsňáka Dylana.

Smrt Perryho naštěstí nezrušila plány pro novou, aktuálnější verzi seriálu, kterou studio Fox vydalo letos v létě. Nová verze, jež měla oficiální název BH90210, představila herce z původního seriálu, jak hrají zvýrazněné verze sami sebe. Poslední díl byl odvysílán 11. září.

Původní plakát k seriálu Beverly Hills 90210

Původní plakát k seriálu Beverly Hills 90210

Zdroj: CNN, ČSFD, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat