Právě vysíláme

Nový pár na obzoru? Rachel a Ross z Přátel prý spolu randí i ve skutečnosti

12. srpna 2021 11:10
Nový pár na obzoru? Rachel a Ross z Přátel prý spolu randí i ve skutečnosti

Jak prozradili při natáčení speciálního dílu Přátel herci Jennifer Aniston a David Schwimmer, neměli k sobě blízko pouze jako seriáloví partneři. Chemie mezi nimi fungovala i ve skutečnosti, nikdy se však dohromady nedali. Podle zahraničních médií spolu nyní ale randí.

Jennifer Aniston a David Schwimmer podle zahraničních médií už nejsou pouze kamarádi. Rachel a RossPřátel se měli dát dohromady i ve skutečnosti. Ačkoliv to ani jeden z dvojice doposud nepotvrdil, několik týdnů už spolu má randit. Schwimmer nedávno dokonce odletěl za Aniston do Los Angeles, aby spolu strávili nějaký čas.

Jak pro magazín Closer uvedl nejmenovaný zdroj, po večerech prý společně vařili, povídali si a smáli se. „Byli také viděni, jak popíjejí víno v jedné z oblíbených vinic Jen v Santa Barbaře.“

Setkávat častěji se dvojice měla začít právě během natáčení speciálu Přátel, který byl odvysílaný letos v květnu. Tehdy se přiznala, že se do sebe během první série zamilovala. „Dělo se to během první, možná i druhé série. Byly dokonce momenty, kdy jsme se mazlili na pohovce. A já si teď jen říkám: ‚Jak je možné, že si nikdo nevšiml, že jsme do sebe byli zamilovaní?‘,“ divil se herec. Jeho kolegyně Courteney Cox alias Monica však hned oponovala. „My to věděli!“

Média přitom ještě před třemi týdny dávala Aniston dohromady s Gabrielem Audry, který byl v minulosti obviněný z rasismu a incestu. Jeho expartnerka Halle Berryová dokonce uvedla, že její bývalý partner nikdy neuznal, že je jejich dcera míšenka. V minulosti měl mít intimní vztah s členem své rodiny.

Články, které by tě mohly zajímat