Právě vysíláme

Nový SPIDER-MAN podle prvních ohlasů slibuje několik nečekaných zvratů!

21. června 2019 10:10
Nový SPIDER-MAN podle prvních ohlasů slibuje několik nečekaných zvratů!

Zámořští kritici vyzdvihují na Spider-Manovi: Far From Home především parádní herecké výkony, humor, ale také zásadní zvrat pro celý Marvel Cinematic Universe.

Do kin v České republice přijde snímek Spider-Man: Far From Home až 4. července. Zámořští recenzenti už ale nového Spider-Mana viděli a zároveň se podělili o své první dojmy. A podle nich to vypadá, že se můžeme těšit na dost zábavnou jízdu, která také přinese několik nečekaných zvratů. Především v potitulkové scéně.

O co konkrétně jde samozřejmě nikdo nemůže prozradit, ale vzhledem k tomu, že se ona scéna v recenzích zmiňuje hned několikrát, jedná se asi o dost zásadní věc.

Charismatický Tom Holland má společně s marveláckým nováčkem Jakem Gyllenhaalem předvádět herecký koncert. Jednou z lokalit, kde se snímek odehrává je také Praha. Můžeme se prý těšit na další vydatnou dávku teenagerského humoru (v tom nejlepším slova smyslu), ale i několik dojemných scén.

Ještě před Spider-Manem má do kin přijít nová verze Avengers: Endgame doplněná o několik bonusů po závěrečných titulcích. Marvel chce totiž evidentně za každou cenu překonat doposud kasovně nejúspěšnější film v historii: Avatara.

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat