Právě vysíláme

Nový TERMINÁTOR hlásí návrat jedné známé tváře! Mládež se na film do kina nedostane

20. července 2019 10:10
Nový TERMINÁTOR hlásí návrat jedné známé tváře! Mládež se na film do kina nedostane

Premiéra nového Terminátora se blíží a na každoroční přehlídce Comic-Con v San Diegu jsme se o připravovaném filmu dozvěděli zase o něco víc. Jaké bude další pokračování kultovního počinu?

Velká přehlídka Comic-Con, která se každoročně koná v San Diegu, možná letos nepřinesla tak velké věci jako tomu bývalo v minulosti, ale pár zajímavých momentů se jistě našlo.

Jeden z nich například představoval blok filmu Terminátor: Temný osud, který uvedl producent James Cameron. Ten se do San Diega připojil telemostem přímo z natáčení pokračování Avatara.

Jeden velký návrat

Ve filmu se dočkáme jednoho velkého návratu, který fanoušci jistě ocení. V roli Johna Connora se totiž znovu objeví Edward Furlong. Postavu vůdce povstání proti strojům ztvárňovala řada hereckých es, mnozí příznivci však považují za jediného a pravého představitele právě Furlonga.

Režisér snímku Tim Miller také potvrdil, že film bude mládeži nepřístupný, což lze rozhodně považovat za dobrou zprávu.

Všichni přítomní novináři se také shodují na tom, že po Comic-Conu mají v nového Terminátora ještě větší důvěru. Datum české a slovenské premiéry je v tuhle chvíli stanovené 22. listopadu tohoto roku. Těšíte se?

Zdroj: YouTube, Comic-Con

Články, které by tě mohly zajímat