Právě vysíláme

Nový trailer 50 odstínů svobody přináší šokující odhalení. To musíš vidět!

4. ledna 2018 15:10
Nový trailer 50 odstínů svobody přináší šokující odhalení. To musíš vidět!

Už za chvíli se čeští fanoušci dočkají vrcholu erotické trilogie 50 odstínů. Poslední díl nazvaný 50 odstínů svobody se do našich kin dostane už 8.února a podle posledního zveřejněného traileru to vypadá, že děj přinese nečekané odhalení.

Anastásie a Christinan už jsou v novém díle konečně svoji a užívají si manželství. Podle nejnovějších ukázek to však vypadá, že jejich pohádkový život má značné trhliny. Novomanžele obtěžuje bývalý Anastásinin kolega Jack Hyde, který s nimi má nevyřízené účty a pro pomstu je zjevně schopen udělat cokoliv. Pohledná brunetka se navíc nechce stát jen obyčejnou ženou v domácnosti a navzdory Christianova nesouhlasu si dál buduje kariéru knižní redaktorky.

Nový trailer rovněž přichází se šokující informací, která je známa asi jen těm, kteří si už přečetli knížku. Anastásie je nejspíše těhotná!

Až v kině se dozvíme, jak celý příběh dopadne. Pokud už jste ale vážně nedočkaví, pustťe si trailer plný překvapivých momentů a samozřejmě také ukázek z pořádně žhavých milostných scén, které nás ve filmu čekají.

Zdroj: YouTube

Filmy, které jsou víc sexy než Padesát odstínů šedi

Články, které by tě mohly zajímat