Právě vysíláme

O Kate Moss se natočí celovečerní film. Modelka si sama vybrala hlavní herečku

3. února 2023 12:22
O Kate Moss se natočí celovečerní film. Modelka si sama vybrala hlavní herečku

Kate Moss je supermodelka z 90. let, kterou zná celý svět. O ikonické ženě s velmi divokým životem se natočí celovečerní film.

Kate Moss má za sebou bohatou kariéru supermodelky, která zažila pravou divočinu 90. let. Nejenže je spojena se spoustou značek a návrhářů, ale má za sebou i party život plny kokainu a alkoholu. Randila s řadou slavných mužů, žila s Johnnym Deppem a kvůli velkému množství spotřebovaného kokainu dokonce musela podstoupit i plastickou operaci nosu.

Deník The Guardian uvádí, že o modelce se natočí celovečerní film a nyní byla vybrána i hlavní herečka. Kate Moss ztvární mladá Ellie Bamber, která si zahrála například ve filmu Noční zvířata nebo ve videoklipu Shawna Mendese. Na výběru hlavní herečky se podílela i samotná Kate.

Film natočí režisér James Lucas a zatím to vypadá, že snímek divoký život Kate nezachytí. Děj by se měl totiž odehrávat kolem modelčiných schůzek s malířem Freudem. Pro něj totiž Kate Moss pózovala nahá v době svého těhotenství. Film ponese i název Moss & Freud.

Články, které by tě mohly zajímat