Právě vysíláme

Objevilo se video, které ukazuje, jak vypadaly falešné scény ze závěrečných dílů AVENGERS

1. srpna 2019 10:10
Objevilo se video, které ukazuje, jak vypadaly falešné scény ze závěrečných dílů AVENGERS

Marvel dlouhodobě vzbuzuje obrovský zájem u fanoušků, to s sebou však nese také několik negativních dopadů. Jako například neúnavné štrachaly, kteří chtějí ještě před premiérou vyzvědět možné spoilery.

Zájem fanoušků je nepochybně skvělá věc, pokud se ovšem nepromění ve slídění po možných spoilerech. U takových sérií, jakou Avengers představují, pak bývá pátrání po stopách a indiciích od fanoušků velmi častou záležitostí. Jak proti něčemu takovému bojovat?

Není mnoho způsobů, ale nějaké přeci jen nějaké možnosti existují: historky o tom, že herci dostanou jen svoje dialogy, případně si scénář přečtou až v den natáčení, opravdu nejsou jen legendami. Zní to možná přehnaně, nicméně jde o jednu z mála fint, jak zachránit alespoň část překvapení. Dalším možným způsobem jsou také falešné scénáře. Ty nejsou úplně odlišné od skutečné verze filmu, stačí malá odchylka, či drobnost, které je oproti skutečnému výsledku jinak.

Tvůrci Marvel Cinematic Universa se podíleli o video, kde se několik takových upravených scén představuje a vidíme jejich animovanou realizaci. Jak by to vypadalo, kdyby Loki v Infinity War Thanosovi uprchl? A musel Thanos zemřít hned na začátku filmu Avengers: Endgame?

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat