Právě vysíláme

Oblíbená herečka pět měsíců po porodu zdolala pořádný vrchol. Sdílela z něj šokující intimní fotografie

22. července 2021 14:10
Oblíbená herečka pět měsíců po porodu zdolala pořádný vrchol. Sdílela z něj šokující intimní fotografie

Oblíbená herečka Mandy Moore porodila syna Guse teprve před 5 měsíci. Novopečené mamince mateřství ve sportovních aktivitách nebrání. Udržuje se ve formě, a tak v rámci tréninku se vydala zdolat horu Mount Baker, která měří 3 285 metrů. Z výletu sdílela s fanoušky intimní autentické fotografie.

Mandy Moore stihla vyjít na vrchol před sedmou hodinou ranní na východ slunce. Cestou se zvěčnila při odsávání mateřského mléka.

 

„Takhle to teď chodí, když se vydáme za dobrodružstvím,“ přiznala herečka realitu s odsávačkou u prsa, o intimní fotografie se podělila s fanoušky na Instagramu.

 

Mandy plánovala výstup rok a půl, po výšlapu přiznala, že to byla výzva dostat se nahoru, ale zjistila, že sestup zpátky do tábora byl podstatně těžší. Dodala, že byl výšlap velmi náročný a nikdy nebyla tolik vyčerpaná. O Mandy je známo, že je nadšenou horalkou. V minulosti se dostala i do základního tábora na Mount Everestu. Nyní je ráda, že se ke zdolávání vrcholů vrátila.

Herečka vychovává prvorozené dítě s manželem Taylorem Goldsmithem a ohledně mateřství je velmi sdílná. Podělila se už i o kojící snímek, který vyfotila během pauzy při natáčení seriálu Tohle jsme my.

Články, které by tě mohly zajímat