Právě vysíláme

ODHALENO! Kterou scénu z PŘÁTEL odmítl herec MATTHEW PERRY natočit?

5. října 2019 12:10
ODHALENO! Kterou scénu z PŘÁTEL odmítl herec MATTHEW PERRY natočit?

Seriál Přátelé patří k nejúspěšnějším sitcomům všech dob, jehož kouzlo spočívá právě v neuvěřitelně vtipných scénách. Věděli jste však, že i v jindy bezchybném scénáři existovala část, kterou herec Matthew Perry odmítl natočit?

Ačkoliv to řadě fanouškům možná vůbec nepřijde, od první klapky Přátel uběhlo už 25 let. Při této příležitosti vznikla velká kniha, která informuje o zákulisí natáčení a odhaluje některá tajemství seriálu. Jednou z nejzajímavějších pikantností je pak informace o scéně, která původně byla ve scénáři, ale představitel Chandlera BingaMatthew Perry jí odmítl natočit, protože mu přišla zbytečně urážlivá. Mělo se jednat o scénu, ve které Chandler zajde do gay baru, jelikož tam vaří jeho oblíbené jídlo. Podle scénáře však na místě odmítá návrhy od štamgastů a snaží se vyhýbat právě homosexuálům.

Protože se Perry bál reakce fanoušků a nechtěl nikoho urazit, řekl, že tuto scénu natáčet rozhodně nebude. A protože i herci měli tehdy velké slovo, štáb s jeho rozhodnutím souhlasil. Nejednalo se navíc o jedinou scénu, která se nakonec v seriálu neobjevila. Po teroristických útocích 11. září v New Yorku byl vyškrtnut i záběr, kdy Chandler vtipkuje o bombě na letišti.

 

Zdroj: buzzfeed.com

Články, které by tě mohly zajímat