Právě vysíláme

OLIVIA WILDE bude režírovat marvelovku! Bude to Spider-Woman?

21. srpna 2020 13:10
OLIVIA WILDE bude režírovat marvelovku! Bude to Spider-Woman?

Americká herečka Olivia Wilde uzavřela smlouvu na řízení a vývoj tajného komiksového projektu Marvel a společnosti Sony Pictures, kde hlavní hrdinkou má být žena. I když to není potvrzeno, očekává se, že příběh bude o Spider-Woman.

Společnost  Sony Pictures vznik připravovaného filmu zatím nekomentuje, ale už se ví, že scénář filmu bude psát Katie Silberman. Snímek produkují Amy Pascal a Rachel O’Connor, které proSony Pictures produkovaly oba dva marvelovské filmy se Spider-Manem.

Olivia Wilde

Interní zdroje hovoří o tom, že studio Sony Pictures má v plánu připravit film se superhrdinkou Spider-WomanJessicou Drew, která se v komiksech vyskytuje ji od roku 1977. Jessica má podobné schopnosti jako Spider-Man. Tyto super schopnosti nezískala kousnutím pavouka, ale dala jí je zločinecká organizace HYDRA.

Hollywodská herečka Wilde, kterou můžete znát například ze seriálu Dr. House,by se režie měla ujmout začátkem příštího roku 2021. Jak moc bude film provázán se společností Marvel není známo, ale už teď je jisté, že se máme na co těšit!

Zdroj: Deadline

 

Články, které by tě mohly zajímat