Právě vysíláme

ONEREPUBLIC s LOGICEM vydávají singl Start Again!

23. května 2018 11:10
ONEREPUBLIC s LOGICEM vydávají singl Start Again!

Na Grammy nominovaná multiplatinová kapela OneRepublic ve spolupráci s jedním z nejúspěšnějších rapperů současnosti Logicem vydává singl Start Again, který pochází ze soundtracku k pokračování seriálu 13 Reasons Why.

První série pojednávala o středoškolačce Hannah, která se rozhodla spáchat sebevraždu. Důvody, které jí k tomu vedly, nahrála na 13 kazet, které nechala postupně poslechnout všechny lidi, kteří se nějakým způsobem přičinili na její smrti. Druhá sezóna začíná po její sebevraždě, mapuje cesty oněch lidí za uzdravením a věnuje se soudnímu procesu se střední školou, kam Hannah chodila.

OneRepublic za svou kariéru prodali přes 16 milionů kopií alb a svůj věhlas získali a následně potvrdili prostřednictvím hitů Apologize, Wherever I Go, Love Runs Out nebo Counting Stars. Frontman kapely Ryan Tedder, který je zároveň skladatelem a producentem, v minulosti spolupracoval například s Camilou Cabello, Kygem, Jamesem Arthurem, Hailee Steinfeld, Paulem McCartneym nebo U2.

Logic má za sebou vydání hitu 1-800-273-8255, který na YouTube získal čtvrt miliardy zhlédnutí, stal se třikrát platinovým a umístil se na třetí příčce Billboard Hot 100. Jeho třetí album Everybody debutovalo na prvním místě v americké hitparádě a prodalo se ho téměř čtvrt milionu kopií.

 

Zdroj: YouTube

Angelina Angelic hledá přítele! Co dalšího nám prozradila nádherná burleska?

Články, které by tě mohly zajímat