Právě vysíláme

ORLANDO BLOOM kvůli koronaviru odletěl z Česka. Jede domů do karantény!

14. března 2020 14:10
ORLANDO BLOOM kvůli koronaviru odletěl z Česka. Jede domů do karantény!

Herec Orlando Bloom v Praze strávil spoustu času a během natáčení seriálu Carnival Row stihl naší zemi pořádně prozkoumat. Nyní byl ovšem nucen stát opustit. Kvůli čemu? To je přeci v těchto dnech asi jasné!

Ano, je to tak. Slavný hollywoodský herec se zalekl koronaviru a rozhodl se rychle opustit naše hlavní město. Jelikož od pátku 13. března byly zrušeny všechny lety mezi Evropskou unii a Spojenými státy, musel si Orlando rychle sbalit kufr a odletět už o den dříve. Jinak by mu totiž hrozilo, že si na dobu neurčitou v naší metropoli ještě pobude.

Bloom na Instagramu zveřejnil video, na kterém ukazuje další členy štábu v pražských ateliérech. Rovněž oznámil, že natáčení seriálu bylo přerušeno a všichni se vrací domů. „Vracíme se do Spojených států, přinejmenším já se vracím, protože to chceme stihnout před zákazem. Všechny vás mám rád, dávejte si pozor. Půjdu dobrovolně do karantény. Celá ta věc kolem koronaviru vypadá šíleně, ale udělejte, co je správné, vy i vaše rodina, a zůstaňte v bezpečí. Za několik týdnů toho padoucha porazíme,“ napsal.

Orlando jistě svým návratem domů potěšil svou snoubenku Katy Perry. Ta je totiž těhotná a jistě bude velmi ráda, když bude mít partnera nablízku.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat