Právě vysíláme

Oscarového herce v nové roli těžko poznáte: Hollywoodský fešák se proměnil v plešatého starce

31. července 2021 13:10
Oscarového herce v nové roli těžko poznáte: Hollywoodský fešák se proměnil v plešatého starce

Na podzim se chystá do kin další skvělý snímek House Of Gucci od režiséra Ridleyho Scotta. Slavného oscarového herce byste těžko poznali! Mrkněte se sami!

Těšit se můžete na vskutku hvězdné obsazení: Lady Gaga, Adama Drivera, Al Pacina, Salmu Hayek nebo Jareda Leto.

Fotky z natáčení filmu House Of Gucci již v průběhu jara obletěly celý svět. Paparazzi nafotili především Lady Gaga a Adama Drivera, jenž ztvárňují hlavní role. Oscarový herec a zpěvák Jared Leto novinářům unikl a není se vůbec čemu divit, protože je v roli k nepoznání!

Lady Gaga a Adam Driver

Jared zveřejnil svou filmovou podobu na sociální síti a fanoušci jsou v šoku! Proměna v Paola Gucciho je tak naprosto neuvěřitelná, že nikdo nechce věřit, že je pod maskou ve skutečnosti Jared, lamač dívčích srdcí. Podívejte se sami. I tentokrát je herec opravdu nerozpoznatelný. „Jak to vůbec můžeš být ty?“ zeptal se herce i bratr zpěvačky Billie Eilish Finneas, který nevěřil vlastním očím.

Jared Leto se již v minulosti kvůli rolím několikrát proměnil. Například ve filmu Joker, kvůli kterému si nechal ostříhat své dlouhé vlasy, zbavil se vousů a dokonce si i oholil obočí. Radikální proměnou prošel i kvůli filmu Klub poslední naděje, ve kterém ztvárnil transsexuála. Za tento herecký výkon získal nejprestižnější filmovou cenu – Oscara!

Jared Leto ve filmu Klub poslední naděje

Film House Of Gucci je podívanou o tom, jak se Patrizia Reggiani (Lady Gaga), ex-manželka Maurizia Gucciho spikla, aby zabila svého manžela, vnuka renomovaného módního návrháře Guccia Gucciho. Premiéra je naplánovaná na 24. listopadu pro diváky v USA a ve Velké Británii o tři dny později.

Články, které by tě mohly zajímat