Právě vysíláme

Pana Božského obvinily ze znásilnění. Kolegyně ze Sexu ve městě poprvé promluvily

21. prosince 2021 13:10
Pana Božského obvinily ze znásilnění. Kolegyně ze Sexu ve městě poprvé promluvily

Amerického herce Chrise Notha, který se proslavil jako pan Božský v seriálu Sex ve městě dvojice žen obvinila ze sexuálního zneužití. Sedmašedesátiletý herec obvinění odmítá. Nyní vydaly herecké kolegyně ze Sexu ve městě společné vyjádření.

Hvězdy Sexu ve městě a pokračování A jak to bylo dál… Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis na sociální síti společně vyjádřily podporu ženám, které obvinily jejich seriálového kolegu Chrise Notha ze znásilnění.

„Jsme hluboce zarmouceny obviněními proti Chrisi Nothovi. Vyjadřujeme podporu ženám, které sebraly odvahu a podělily se o své bolestivé zkušenosti. Víme, jak těžké to muselo být, a smekáme před nimi.“

Herečky jsou prvními hvězdami seriálu, které obvinění kolegy veřejně komentovaly. Kromě samotného Pana Božského, který nařčení ze znásilnění popřel. Na dotaz serveru The Hollywood Reporter herec tvrzení obou žen odmítl. „Obvinění vznesená vůči mně osobami, které jsem potkal před lety nebo dokonce desetiletími, jsou zcela nepravdivá,“ uvedl a dodal, že určité hranice nikdy nepřekročil. „Nenapadl jsem tyto ženy,“ podotkl s tím, že veškerá setkání byla konsenzuální.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis

Články, které by tě mohly zajímat