Právě vysíláme

Peníze se musí točit. Disney pracuje na třetím dílu Ledového království

10. října 2023 15:34
Peníze se musí točit. Disney pracuje na třetím dílu Ledového království

Studio Disney nemá s hranými remaky příliš dobré zkušenosti, ale kreslené animáky zkrátka umí. Nyní ředitelka společnosti oznámila přípravy už třetího pokračování pohádky Ledové království. 

První díl Ledového království z roku 2013 se stal absolutním hitem a převážně dětské publikum si zamilovalo píseň Let It Go a vtipného sněhuláka Olafa. Film vydělal neuvěřitelných 1,28 miliardy dolarů a roce 2019 se natočilo pokračování. A protože peníze se musí točit, plánuje Disney ještě třetí pokračování. 

Režisérka a obchodní ředitelka Disney Jennifer Lee oznámila, že na třetím dílu Ledového království se již pracuje a půjde o završení trilogie. Lee už prý navštívila kreativní tým a je z práce nadšena. Sama prý ovšem neví, zda se na pohádce bude podílet. Datum premiéry rovněž ještě není oznámeno.

Osvědčené pohádkové animáky mají u diváků dlouhodobý úspěch, a tak se studio pustilo do dalších dílů známých klasik. Dočkáme se tak například i dalšího dílu Toy Story. Mezi nejvýdělečnější pohádky Disney se řadí série Já, padouch, Shrek, Doba ledová nebo právě Toy Story. 

Články, které by tě mohly zajímat