Právě vysíláme

Penny z Teorie velkého třesku oznámila těhotenství, s přítelem randí jen pár měsíců

13. října 2022 8:10
Penny z Teorie velkého třesku oznámila těhotenství, s přítelem randí jen pár měsíců

To byla ale rychlost! Kaley Cuoco známá jako Penny z Teorie velkého třesku se raduje z těhotenství. Potomka čeká s hercem Tomem Pelphreyem, se kterým randí teprve přibližně šest měsíců.

Kaley Cuoco bude máma. Šestatřicetiletá herečka skrze fotografii s pozitivním těhotenským testem oznámila, že s přítelem Tomem Pelphreyem čekají potomka. Pro oba půjde o první dítě. Dvojice zároveň odhalila, že se těší na holčičku. V sérii sdílených fotografií je zahrnutý snímek s dortem, jehož náplň má růžovou barvu.

„Je to požehnání, jsme v sedmém nebi. Miluji tě, Tome,“ napsala herečka na Instagram. „A pak to bylo více než úžasné. Miluji tě víc než kdy jindy,“ vzkázal jí přítel Pelphrey, který se dcery nemůže dočkat.

Dvojice spolu randí přibližně šest měsíců. Seznámila se na premiéře čtvrté série seriálu Ozark letos v květnu, v červnu se pak poprvé objevili Cuoco a Pelphrey na veřejnosti jako pár. „Byla to láska na první pohled,“ přiznala v září pro Extra herečka. „Bylo to, jako by andělé začali zpívat. Byl to velmi magický moment… A naprosto perfektní.“

Cuoco, kterou diváci mohou znát jako BillieČarodějek nebo Penny z Teorie velkého třesku, má za sebou již dvě manželství. Na Silverstra v roce 2013 se vdala za tenistu Ryana Sweetinga, manželství však nevydrželo ani dva roky. Mezi léty 2018 a 2021 pak byla ženou jezdce Karla Cooka.

Články, které by tě mohly zajímat