Právě vysíláme

Penny z Teorie velkého třesku porodila

3. dubna 2023 15:52
Penny z Teorie velkého třesku porodila

Kaley Cuoco, Penny z Teorie velkého třesku, se stala maminkou. Dceru Matildu porodila svému partnerovi Tou Pelphreyovi, s nímž začala randit zhruba před rokem. Fotografii nového člena rodiny sdílela na svých sociálních sítích.

„Představuji vám Matildu Carmine Richie Pelphrey, nové světlo našich životů,“ napsala Kaley Cuoco k fotografii své novorozené dcery v zavinovací dečce. „Jsme nadšení a vděční za tento malý zázrak. Děkuji doktorům, sestřičkám, rodině a přátelům, všem, kdo nám v posledních dnech tak moc pomáhali. Tomme, nemyslela jsem si, že bych tě mohla milovat více, ale stalo se to,“ dodala maminka.

Také novopečený tatínek se nedržel s díky pozadu a poděkoval své partnerce za to, jak celé těhotenství a porod zvládala. „Jsem vděčný za to, jak silná a statečná je má spřízněná duše a nejlepší kamarádka Kaley. Jsi neuvěřitelná,“ vyznal se jí.

Dcera Cuoco se narodila 30. března, těhotenství pak herečka oznámila už loni v říjnu fotografií s pozitivním těhotenským testem. V té době se svým partnerem randila zhruba šest měsíců. Seznámila se s ním na premiéře filmu Ozark.

Před Pelphreyem byla Cuoco vdaná za tenistu Ryana Sweetinga, manželství však dvojici vydrželo pouhé dva roky. O moc déle netrvalo ani její manželství s Karlem Cookem, za něj byla vdaná roky tři.

Články, které by tě mohly zajímat