Právě vysíláme

PERNÍKOVÝ TÁTA se vrací! Podívejte se na trailer k filmu EL CAMINO

25. září 2019 14:10
PERNÍKOVÝ TÁTA se vrací! Podívejte se na trailer k filmu EL CAMINO

Seriál Perníkový táta patří k nejúspěšnějším televizním projektům a dodnes se řadí mezi ikonická díla. Tvůrci série se proto rozhodli, že po 6 letech natočí film, jehož děj bude pokračovat tam, kde seriál skončil.

V poslední epizodě seriálu jsme mohli vidět, že drogový dealer Walter Whitman obětoval svůj život, aby zachránil kamaráda Jessieho Pickmana ze zajetí gangu. Film s názvem El Camino bude proto navazovat na konec seriálu a zaměří se na život Jessieho, který se skrývá před nebezpečím a míří neznámo kam.

Herec Aaron Paul je snímkem nadšený a je šťastný, že si znovu mohl roli Jessieho zahrát. „Je to kapitola Perníkového táty, o které jsem nevěděl, že ji chci. Když seriál skončil, byl to pro nás všechny emotivní moment. Po finále jsme se všichni objali a řekli si, že se máme rádi, to bylo všechno,“ řekl Paul a dodal, že tehdy ještě netušil, že se seriál přenese na filmová plátna.

El Camino se objeví 11. října na streamovací službě Netflix. Ačkoliv tvůrci informace o ději dlouho tajili, nyní se fanoušci konečně mohou podívat na první oficiální trailer.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat